POKLADNÍ SYSTÉM AWIS - Recenze



Pokladní systém pro restaurace, bary, pizzerie, hotely.

Recenzí: 9

Máte i vy nějaký zajímavý postřeh k programu nebo s autorem již publikované verze nesouhlasíte?

Přidejte k programu vlastní recenzi a podělte se s ostatními o své dojmy i vy.

 

Jméno *

E-mail *

Text recenze *

PRO(Napište výhody programu.
Každou na jeden řádek)

PROTI(Napište nevýhody programu.
Každou na jeden řádek)

Hodnocení programu:

Opište kód z obrázku *

kod


{recension_error}

Zobrazeno 1 - 10

Zobrazovat po

ajax wait
avatar

21.2.2017 14:53 Ester

mám zakoupenou jak profesionální systém AWIS pro Gastro s moduly tak i jednoducho kalkulačku. i když to jsou rozdílné produkty tak oba jsou bez chyby.
mohu jen doporučit

  • cena
  • výkon
  • ochota firmy AWIS
  • nic
Byla tato recenze pro Vás užitečná? Ano (0) Ne (0)
avatar

17.2.2017 14:25 klaudie

firmu AWIS mohu jen doporučit, vědí co dělají a hlavně to dělat skvěle a bez chyb

  • super design, spolehlivost, finkčnost
  • nic jsem nenašla
Byla tato recenze pro Vás užitečná? Ano (0) Ne (0)
avatar

14.2.2017 16:42 Lucie

spokojenost s celým týmem AWIS

  • spolehlivost, ochota, krásný design
  • nic jsem nenalša
Byla tato recenze pro Vás užitečná? Ano (0) Ne (0)
avatar

25.1.2017 19:14 eliška

Zakoupila jsem si pokladní sestavu pro obchod a naprostá spokojenost, připravenost na EET bez chyby, ochota zaměstnanců mi vše vysvětlit a zaškolit.

  • moduly
  • pokladna
  • vstřícnost od obchodníků i techniků
  • nic jsem nenašla asi jen EET od babiše
Byla tato recenze pro Vás užitečná? Ano (1) Ne (0)
avatar

28.12.2016 14:54 Pavel

Absolutně nespolehlivá firma, přesně jak píší ostatní.
Slíbili, že EET rozjedenou měsíc dopředu, nakonec 4 dny před ostrým provozem vydali update, který stejně nefungoval, povedlo se to částečně rozjet 6.prosince a zase si vše vyfakturovali, přitom slibovali že když zaplatím danou částku EET pojede.
Vyhněte se AWIS pokladnám velkým obloukem jsou to podvodníci, kteří umí pouze fakturovat drahé služby. !!! Kdyby udělali co slíbili, tak super, ale stálo mě to 2x tolik co u konkurence a ještě to zlobí, volat jim nemá cenu, protože se připojí, něco udělají a pošlou fakturu, vy pak zjistíte, že systém má pořád chyby. Nekonečný koloběh placení, stresu, ztráty času atd.
Jinak pozitivní recenze si píší sami, ale to každý ví, jen připomínám.

  • NIC !!!
  • - nekomunikují
  • - drahé servisní úkony
  • - EET nemají vychytané
Byla tato recenze pro Vás užitečná? Ano (5) Ne (1)
avatar

12.12.2016 13:25 Lucie

S touto firmou jsem velmi spokojená, sice měli EET se zpožděním ale přece to stálo za to čekání. Technická podpora i online chat skvělí vždy mi se vším poradili.

  • levná, rychlá, jednoduchá
  • levné tablety a POSky
  • čekací doba na technika je trošku delší ale to se dá čekat, aspon jde vidět že mají plno klientů.
Byla tato recenze pro Vás užitečná? Ano (0) Ne (1)
avatar

3.12.2016 19:40 Honza

Důrazně varuji všechny před nákupep produktů od firmy AWIS, celý sysém je prakticky nefunkční mají dobře spracovaný marketink, ale célé je to jinak prakticky podvod, jen účtují nesmyslné poplatky za podporu programů, které stejně nefungují.

  • nefunguje
  • nespokojenost, katastrofa, podvod
Byla tato recenze pro Vás užitečná? Ano (2) Ne (0)
avatar

25.6.2016 15:32 Ivan

Systém je absolutně nespolehlivý a podpora je tragická ze strany společnosti!!!!

  • žádná není
  • KATASROFA
Byla tato recenze pro Vás užitečná? Ano (3) Ne (2)
avatar

22.6.2016 08:28 Marek

KATASROFA

  • žádná není
  • Systém je absolutně nespolehlivý a podpora je tragická ze strany společnosti. Hlavně prodat!!!!!!!!!!!!!!
Byla tato recenze pro Vás užitečná? Ano (3) Ne (2)

Zobrazeno 1 - 10

Zobrazovat po



Nejnovější v kategorii

Fakturačka 1702170

Snadná fakturace.

Freeware

3,5 MB

Hotelový systém HotelWin 2.7 StartVerze

Hotelový rezervační a recepční systém s EET

Freeware

3,5 MB

Evidence pracovní doby 6.1

Evidence pracovní doby v MS Excel.

Demo

1,6 MB

Evidence majetku 2.0

Aplikace pro evidenci majetku a materiálu v MS Excel.

Demo

442 kB

Trifid 2015

Řízení skladu a prodej zboží v malých a středních firmách.

Trial

19,1 MB

DUNA PROFI KOMPLET 2015.1.125 TRIAL

Vedení ekonomických a obchodních agend firem a podnikatelů.

Trial

122,4 MB

DUNA MZDY TRIAL 2015.2.02

Systém pro kompletní zpracování mezd.

Trial

50,4 MB

FAKT 9.89

Vedení jednoduchého i podvojného účetnictví se skladem.

Demo

27,3 MB

Složenka 1.0

Rychlé vyplnění poštovní poukázky A a její následné vytisknutí.

Freeware

591 kB

iMagic Inventory Software 4.37

Účetní software.

Demo

2,2 MB

další nové programy »

Nové aktualizace

AdmWinDE - daňová evidence 2.70 Start

Daňová evidence, fakturace, sklady, zakázky, mzdy, EET

Freeware

8 MB

AdmWinPU - účetní program 2.70 Start

Účetnictví, fakturace, sklady, mzdy, zakázky, EET

Freeware

8 MB

Program Autoservis + AdmWin 2.70 Start

Zakázky na opravy/údržbu vozidel, sklady, účtenky EET

Freeware

8,1 MB

Manažer elektronických podání 2017

Podání daňových a soc. formulářů přes datové schránky

Demo

8,6 MB

Kasa GOLD 1.23

PC kasa - pokladna pro Sklad GOLD.

Trial

13,3 MB

Sklad GOLD 2017.14

Skladové hospodářství, evidence zboží, materiálu, fakturace.

Shareware

14 MB

Fakturace GOLD 2017.11

Snadné vystavení faktury a evidence pohledávek

Shareware

13,9 MB

Podnikatelský systém PROFIT 2016.04

Moderní systém pro podnikatele, živnostníky, OSVČ.

Freeware

49,3 MB

PayWindow Payroll System 2016 14.0.5

Systém pro vyplácení zaměstnanců.

Trial

36,9 MB

další aktualizace »

AdmWinDE - daňová evidence 2.70 Start

Daňová evidence, fakturace, sklady, zakázky, mzdy, EET

25598

Freeware

AdmWinPU - účetní program 2.70 Start

Účetnictví, fakturace, sklady, mzdy, zakázky, EET

21298

Freeware

Pošta a kancelář 3.1

Vyplňování formulářů a potisk obálek.

21164

Trial

Program Autoservis + AdmWin 2.70 Start

Zakázky na opravy/údržbu vozidel, sklady, účtenky EET

17412

Freeware

Fakturace GOLD 2017.11

Snadné vystavení faktury a evidence pohledávek

10386

Shareware

Faktury ProFact 4.0 Free

Faktury zdarma jednoduše a profesionálně.

10146

Freeware

Sklad GOLD 2017.14

Skladové hospodářství, evidence zboží, materiálu, fakturace.

9444

Shareware

Finanční manažer 5.6/2009

Denní záznam výdajů a příjmů.

9005

Trial

Kniha jízd WalSoft 6.21

Tvorba knihy jízd, výpočet cestovních náhrad

8893

Freeware

Podnikatelský systém PROFIT 2016.04

Moderní systém pro podnikatele, živnostníky, OSVČ.

8847

Freeware

další programy »

11014 programů ke stažení zdarma

Poslední aktualizace před 13 dny

Příklad: ESET NOD32 Antivir Rozšířené hledání
Thumbnail Cheat Engine

Cheat Engine 6.5

Prohlížení a úprava dat procesů.

TOPlist